Algemene dekvoorwaarden
  1. Iedere eigenaar van een merrie die gebruikt maakt van onze hengsten erkent dat hij kennis heeft gemaakt met de hiernavolgende algemene dekvoorwaarden.
  1. Bestelling
De bestellingen dienen ten laatste de dag voordien of ten laatste de dag zelf voor 9uur geplaatst te worden per mail ([email protected]) of op het nr: +32 471 38 73 53 of +32 474 29 20 29
Indien u na uw mail geen bevestiging ontvangt, gelieve ook telefonisch contact op te nemen.
Bij bestelling dient u volgende informatie aan de stoeterij te bezorgen;
naam van de gewenste hengst
naam van de merrie + kopie van de originele stamboekpapieren voor de administratie
naam, volledig adres en telefoonnummer van de eigenaar/ verantwoordelijke van de merrie
het volledige adres van de plaats van de levering indien dit anders is als het adres van de eigenaar.
Het sperma kan na bestelling worden afgehaald of verstuurd, hiervan zijn de kosten ten laste van de merriehouder.
  1. Betaling
Een voorschot van 250 euro dient voldaan te worden na ontvangst van de factuur na de eerste inseminatie en geldt voor het hele seizoen. Een dosis voor de volgende hengstigheid (indien nodig) kan pas verkregen worden na betaling van dit voorschot.
Indien de merrie op 1 oktober drachtig is, wordt de rest van het dekgeld voldaan bij ontvangst van de factuur, voor het verkrijgen van een dekbewijs.
Na betaling van het volledig dekgeld geven wij een levend veulen garantie, dus bij verwerping of een dood veulen kan u opnieuw sperma bestellen voor de desbetreffende hengst of voor een hengst van dezelfde prijsklasse. Voor een hengst van een duurder tarief betaalt men het verschil met het aankoopbedrag.